Ontmoet het team

“Plezier in het werk, aandacht voor de opgave en krachtige samenwerkingen staan bij ons centraal.”

Architect & Partner

Nanko van den Brule

Bouwen vind ik het mooiste dat er is, maar bouwen vraagt om verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid vraagt om kennis. Luisteren en leren staan daarom centraal in de manier waarop ik graag samenwerk. Als architect en als mens wil ik blijven verwonderen, verbeteren en verbinden.

Architect & Partner

Bart Selten

Voor mij staat Studio Klinker voor professionaliteit, creativiteit en enthousiasme. We zijn dienstbaar, flexibel en simpelweg prettig om mee samen te werken. Samen met gedreven partners en betrokken opdrachtgevers streef ik naar de hoogste kwaliteit en het beste resultaat. Daarbij staat plezier in het werk en een open blik centraal.

Samenwerkingen

“Samen weten we meer.”

De ontwerpopgaven waar wij aan werken vragen om een multidisciplinaire benadering. Verschillende inzichten versterken elkaar en creëren een sterker verhaal. Wij zijn team spelers, we leren graag van anderen en delen op onze beurt kennis graag met partners. We streven naar duurzame relaties waarin het team centraal staat. Gezamenlijk stuwen we het ontwerp naar een hoger niveau en zorgen we voor gelaagdheid en betekenis.

Scroll naar boven